• 044 202 8830
  • info@oulufungi.fi
  • Temmeksentie 11 A 5, 90400 OULU
  • Kestotilaukset viestillä tai sähköpostilla
  • 3428232-5
  • 044 202 8830
  • info@oulufungi.fi
  • Temmeksentie 11 A 5, 90400 OULU
  • Kestotilaukset viestillä tai sähköpostilla
  • 3428232-5

Ainekset:

Ruusuvinokas - 300g

Pienikokoinen pasta (kuiva) - 200g

Omena - 1 kpl

Punasipuli - 1 kpl

Kirsikkatomaatti - 100g - 150g

Suolakurkku - 1 kpl

Tuore basilika - 10g

Kuivattu oregano - 1 teelusikka

Oliiviöljy

Suola

Pippuri

Valmistelu:

Pilko sienet, omena, sipuli ja suolakurkku pieneksi, tomaatit voi leikata noin neljään osaan.

Valmistus:

Keitä pasta al dente suolavedessä, pasta kerää vielä hieman kosteutta muista raaka-aineista.

Suolaa sienet ja paista pienessä öljytilkassa pannulla keskilämmöllä 3-5 minuuttia.

Sekoita kaikki ainekset keskenään, pilko sekaan tuoretta basilikaa ja lisää hieman oliiviöljyä

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa

Laita valmis salaatti jääkaappiin ainakin tunniksi, maku paranee jääkaapissa.