Ainekset:
Ruusuvinokas - 300g
Pienikokoinen pasta (kuiva) - 200g
Omena - 1 kpl
Punasipuli - 1 kpl
Kirsikkatomaatti - 100g - 150g
Suolakurkku - 1 kpl
Tuore basilika - 10g
Kuivattu oregano - 1 teelusikka
Oliiviöljy
Suola
Pippuri
Valmistelu:
Pilko sienet, omena, sipuli ja suolakurkku pieneksi, tomaatit voi leikata noin neljään osaan.
Valmistus:
Keitä pasta al dente suolavedessä, pasta kerää vielä hieman kosteutta muista raaka-aineista.
Suolaa sienet ja paista pienessä öljytilkassa pannulla keskilämmöllä 3-5 minuuttia.
Sekoita kaikki ainekset keskenään, pilko sekaan tuoretta basilikaa ja lisää hieman oliiviöljyä
Maista ja lisää mausteita tarvittaessa
Laita valmis salaatti jääkaappiin ainakin tunniksi, maku paranee jääkaapissa.